Kulturalliancen har en pose<br> penge til kulturprojekter

Kulturalliancen har en pose
penge til kulturprojekter

11. oktober 2016 - kl. 2:58 - af

Mangler du penge til et kulturprojekt i Frederikshavn eller Hjørring Kommune? Så tjek lige Kulturalliancens pulje ud!

Er du musiker, tekniker, danser, eventmager med mere? Og har du en idé til et kulturarrangement i Hjørring eller Frederikshavn kommune?

Så kan du søge penge til din idé fra Alliancens Kulturpulje.

Kulturalliancen – et grænseoverskridende kultursamarbejde
Kulturalliancen er en kulturaftale imellem Frederikshavn og Hjørring kommune. Puljen kan søges til kulturprojekter i Hjørring og/eller Frederikshavn Kommune. Eller projekter med deltagelse af borgere fra Hjørring og/eller Frederikshavn Kommune.

Puljen har til formål at støtte talentudvikling indenfor alle tænkelige kulturelle udtryksformer – eksempelvis litteratur, scenekunst (dans, teater med mere), nycirkus, klassisk og rytmisk musik, billedkunst, litteratur, film/foto med mere. Både store og små projekter kan opnå støtte.

Puljen kan søges løbende, og ansøgningen behandles hurtigt. Ansøgere kan forvente svar indenfor 14 dage.

Send en ansøgning til mawa@frederikshavn.dk eller leif.jakobsen@hjoerring.dk.

Ansøgningen skal indeholde
Præsentation af ansøger
Kort beskrivelse af projektet
Beskrivelse af forventet effekt af projektet
Budget

Mere info
Har du spørgsmål til Alliancens Kulturpulje, kan du henvende dig til kulturkonsulent i Frederikshavn Kommune Marie Weiergang på telefon 5171 1775, mawa@frederikshavn.dk eller kulturkonsulent i Hjørring Kommune Leif Lund Jakobsen, telefon 4122 4891, leif.jakobsen@hjoerring.dk.

Du kan også læse mere ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kulturalliancen har en pose
penge til kulturprojekter'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER