Præfa Betonelement<br> åbnede de store porte

Foto: Henrik Pedersen

Præfa Betonelement
åbnede de store porte

10. oktober 2016 - kl. 0:15 - af

I Østervrå er betonelementfabrikken i god udvikling, og med ny ledelse kommer der også til at ske en række nye ting på fabrikken, som lige nu har cirka 50 medarbejdere.

Det seneste nye er den nye chef, Finn Thor Hansen, som netop er udpeget som administrerende direktør/CEO for Præfa i Østervrå. Fabrikken har haft en midlertidig ledelse, siden den forrige direktør valgte at gå på pension.

Præfa Betonelement har 40 års erfaring i produktion og montering af betonelementer. Fabrikken i Østervrå er med helt fremme med udvikling, produktion og montageaf alle former for betonelementer til såvel villaer, industribyggerier, landbruget, haller med videre.

– Ledelsen bad min kollega Kaj Christensen og mig hjælpe med at arrangere et lille åbent hus, hvor den nye ledelse kunne få lejlighed til at hilse på de ansatte familier og andre pårørende. Vi havde også inviteret naboer og andre i området, så de kunne få et indblik i, hvad der sker på fabrikken, fortæller Lars Nielsen.

De to medarbejdere tilrettelagde en hyggelig dag, hvor betonelementfabrikken åbnede de store porte.

Lars Nielsen er deltidsbrandmand i Østervrå og spurgte sine kollegaer, om de ville komme med brandbilen og vise den frem og give en lille køretur – specielt til alle de børn, der kom på besøg – det er jo altid et hit – så derfor en stor TAK til Østervrå Brandstation.

De mange medarbejdere på Præfa Betonelement i Østervrå kommer primært fra lokalområdet, og der er også medarbejdere med bopæl i for eksempel Løkken, Hjørring, Aalbæk, Sæby og Asaa.

– Det er en rigtig god arbejdsplads, hvor vi heldigvis har travlt. Lige nu er vi ved at afskibe en stor ordre til Grønland, fortæller Lars Nielsen.

Præfa Betonelement har gennem fire årtiers leverancer for længst sikret sig et renommé som en troværdig og håndværksmæssig dygtig producent af betonelementer.

Det første element blev frembragt i maj 1974 på et beskedent anlæg. Siden har Præfa Betonelement været i sund vækst og virksomheden er løbende blevet konsolideret og udbygget. Først med en betonelementfabrik i Polen (1994) og senest med en tilsvarende virksomhed i Tyskland (2005).

Præfa Betonelement er et datterselskab i Østervrå Gruppen A/S. Fra egen fabrik leverer Præfa Betonelement såvel helvægselementer i let klinkebeton og beton som facadeelementer, sandwichelementer og dækelementer.

Se mere om virksomheden ved at klikke her.

Foto: Henrik Pedersen

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Præfa Betonelement
åbnede de store porte'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER