Endnu en sejr til Sæby HK’s damer

SONY DSC

Endnu en sejr til Sæby HK’s damer

10. oktober 2016 - kl. 10:24 - af

Hasle KFUM er oprykkere lige som Sæby HK, så det var igen en kamp, som gerne skulle vindes på hjemmebane, hvis Sæby HK fortsat skulle være med i den sjove ende af 2. division.

Der blev i oplægget talt om, at de skulle fortsætte med de ting, der fungerede, uanset hvem de mødte, og lige nu er det deres defensiv, der skal arbejdes med, også selv om de har fået 3 point i deres to første kampe, skal de fortsat gå ydmygt ind til alle kampe.

De startede som lyn og torden både i forsvar og angreb, og det var helt klart, at Hasle ikke brød sig om deres tacklende forsvar, det skal også siges at Sæby HK spiller godt i tiden, og de førte stort set hele 1. halvleg og kunne gå til pause med en 17-10 føring.

I pausen blev der talt om, at de skulle holde tempoet i kampen, selvom de førte stort, og de skulle fortsætte med de ting, som var lykkedes for dem i 1. halvleg.

Det må man sige ikke lykkedes i dag. De blev ramt af 3 dumme udvisninger efter pausen og gik lidt ned i både tempo, angreb og forsvar, så det skal de helt klart arbejde med i fremtiden, dog var sejren aldrig i fare, og de spillede også fint i 2. halvleg.

Men stor kamp af Mette Kjærsgaard med 14 scoringer i dag, og igen en flot forsvarsindsats af Malene Madsen og Nataline Olsen selvfølgelig primært i 1. halvleg, hvor de generelt lukkede kampen.

Det betyder, at de ikke har sat point til endnu i denne sæson, det er de utrolig stolte af, og nyder det i fulde drag, men de er udmærket klar over, det hurtigt kan ændre sig igen, så de fortsætter med at arbejde hårdt til deres træning.

Målscorer:
Mette Kjærsgaard 14 (1)

Anette Kristensen 4

Simona Florea 4

Josephine Jessen 4

Nataline Olsen 3

Rikke Elversøe 3

Malene Madsen 1

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en sejr til Sæby HK's damer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER