Aros Familie Forsikring kom<br> med en dejlig el-ladcykel

Foto: Benny Wæhrens

Aros Familie Forsikring kom
med en dejlig el-ladcykel

10. oktober 2016 - kl. 2:21 - af

Børnene i den private dagpleje Mariehønen i Sæby kan nu komme meget længere omkring på ture og udflugter med dagplejer Christinna M. Nellemann ved pedalerne på en helt ny El ladcykel.

– Jeg lavede en sponsor opgave sammen med Aros Familie Forsikring, hvor jeg skulle skaffe et antal uforpligtende kundemøder til deres assurandør, og så ville de sponsere en El ladcykel til min dagpleje som tak, fortæller en glad dagplejer på Øster Allé i Sæby.

-Lige før sommerferien kom jeg i mål, og forleden modtog jeg så cyklen til stor glæde for mig og dagplejebørnene. Vi syntes jo, at det er en glædes historie, da vi nu kan komme langt omkring, og vi vil gerne dele historien og samtidig takke dem, der har åbnet deres døre for at hjælpe os.

Den glade giver er assurandør hos Aros Familie Forsikring, Thomas Steen Vilhelmsen. Han smuttede forleden lige forbi, da han bor i Sæby og herfra besøger sine kunder i det meste af Vendsyssel.

-Aros Forsikring giver alle i hele landet mulighed for at søge støtte til projekter, der forbedrer sikkerheden for de mest sårbare grupper, nemlig børn og unge, og vi er rigtig glade for at kunne bidrage til, at børnene i Mariehønen nu kan færdes sikkert sammen med Christinna, siger Thomas Steen Vilhelmsen.

Motorsports-begivenheden Classic Race Aarhus og hovedsponsor Aros Forsikring har valgt at donere et beløb, der sammen med overskuddet fra Classic Race Aarhus doneres fire gange årligt til det nævnte formål.

Aros Forsikring og Classic Race har et tæt samarbejde, hvor der er mulighed for at donere minimum 200.000 kroner årligt til aktiviteter og projekter, der fremmer trafiksikkerheden for børn og unge. Se mere ved at klikke her.

– Vi støtter både store og små projekter lokalt, regionalt og nationalt. Organisationer, private og offentlige institutioner, skoler, ungdomsuddannelsesinstitutioner, privatpersoner med videre kan ansøge om donationer til at iværksætte konkrete aktiviteter til fremme af børns trafiksikkerhed, fortæller assurandøren.

-Vi er jo super glade for at vi nu kan komme rundt i byen og udenfor byen på en hurtig og sikker måde. Vi skal på gårdbesøg, på stranden og så videre. Ud i det blå med madpakker og godt humør, siger Christinna M. Nellemann.

Hun og manden har sat deres dejlige hus til salg og har købt nyt hus.

Det betyder at Marinehønen indenfor halvandet års tid flytter, men ikke så langt – nemlig til Kløvermarken.

Christinna M. Nellemann elsker sine børn og er glad for at være kreativ både ude og inde, og hun er meget glad for naturen på alle årstider.

Hun er uddannet salgsassistent hos Kop & Kande i Sæby, og har også arbejdet som fast afløser på Sæby Ældrecenteret.

-I 2012 besluttede jeg mig for at udføre min store drøm, om at være dagplejer, så valget faldt på at starte som privat, og for hver dag der går bliver jeg bekræftiget i, at jeg tog det rigtige valg. Jeg er så glad for min arbejdsgang med faget og de skønne børn..

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aros Familie Forsikring kom
med en dejlig el-ladcykel'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER