Syvsten forsvarede førstepladsen i lokalopgør

SONY DSC

Syvsten forsvarede førstepladsen i lokalopgør

9. oktober 2016 - kl. 0:51 - af

Lørdag var der fodboldkamp i serie 4 på banen ved Syvsten Hallen. Hjemmeholdet kunne byde velkommen til naboerne fra Skjold Sæby, som før dagens opgør lå adskillige pladser længere nede end Syvsten IF på første pladsen.

Alle ved, et lokalopgør kan blive en gyser, og det blev da også et meget jævnbyrdigt opgør på en kold og blæsende lørdag eftermiddag med masser af chancer i begge ender, men med et hjemmehold der lige var lidt skarpere på de afgørende bolde.

Hjemmeholdet fra Syvsten blev efter 13 minutter tilkendt et straffespark efter en kluntet tackling i ryggen, hvilket kampens dommer korrekt takserede til et straffespark. Sikkerheden fra 11-meter pletten var stor og Syvsten var nu foran 1-0.

Efter godt en halv time var der igen plads foran Skjolds mål, og med en flot scoring kunne hjemmeholdet gå til pause med en føring på 2-0.

Anden halvleg startede gæsterne fra Skjold bedst og fik i perioder hjemmeholdet presset godt ned på egen banehalvdel, men igen manglede den sidste finish I chancerne, og hjemmeholdet kom igen med også længere fremme på banen.

Kampen blev afgjort med 9 minutter igen, da det for 3. gang lykkedes hjemmeholdet at komme på tavlen med et flot langskud udefra uden chance for målmanden i Skjold målet.

Syvsten ligger lunt I toppen og skulle med en sejr i næste kamp mod Skagen, der er bundprop, være sikker på en plads i serie 3 i den nye sæson.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Syvsten forsvarede førstepladsen i lokalopgør' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER