Festlig indvielse af FDF<br> i Sæbys nye kredshus

Festlig indvielse af FDF
i Sæbys nye kredshus

9. oktober 2016 - kl. 0:10 - af

Lørdag blev FDF i Sæby’s nye kredshus indviet, og festlighederne begyndte med Legens dag, hvor en god flok børn var mødt op til leg.

Der blev leget både nye og gamle lege, og ikke mindst var sækkeløbet populært. Populært var også da bålet blev tændt, og der var tid at bage snobrød og pandekager.

Klokken 14 bød kredsleder Mogens Kastbjerg Larsen velkommen til de mange fremmødte gæster. hvorefter kredsens kasserer Preben Jeppesen fortalte om byggeriet. Han sagde bl.a. at projektet blev “født” i en skurvogn, hvor et at kredsens medlemmer sad sammen med entreprenør Kenneth Løt. Løt havde en ide til et hus, som kunne bygges for rimelige penge, og i det sene forår , kunne arbejdet gå i gang.

Der har været god hjælp af professionelle håndværkere og nogle frivillige, som har lagt et stort stykke arbejde i byggeriet, som nu står færdig.

Byggesummen kendes ikke helt endnu, men det skønnes, at prisen for 70 kvm kredshus kommer til at ligge i underkanten af 600.000 kroner.

FDF i Sæby har fået en del støtte fra fonde og privatpersoner, her af kan nævnes Lokale og Anlægs puljen, Vanggaard Fonden, Roblon Fonden, Sparekassen Vendsyssel fond, Jerslev, Sparekassen Sæbys Fond, Lions Club, Sæby og Sæby Y’s Mens Club.

Præsident for Sæby Y’s mens Club Finn Jakobsen ønskede tillykke, og overrakte en check, lige ledes filialdirektør Rikke Kloppenborg, Spar Nord Sæby. Provst Viggo Ernst Thomsen, Sæby holdt indvielsestalen, og kom blandt andet ind på det forhold, at FDF og spejderorganisationer er gode til at udvikle ledere, mange store ledere har fået deres grunduddannelse i FDF eller et af de andre spejderkorps som unge.

Herefter var det tid at klippe den røde snor til kredshuset. Det blev en Fælles opgave, hvor provst, børn og voksne i fællesskab klippede snoren til kredshuset over. Herefter var der kaffe og hjemmebag til alle.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Festlig indvielse af FDF
i Sæbys nye kredshus'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER