TV2Nords reporterhold<br> overfaldet af landmand

TV2Nords reporterhold
overfaldet af landmand

7. oktober 2016 - kl. 7:12 - af

Den frie og uafhængige netavis SæbyAvis.dk arbejder tæt sammen med TV2Nord, som leverer nogle glimrende indslag og historier også til netavisens brugere, så vi i fællesskab kan glæde og fornøje vore brugere. Men nyhederne kommer ikke altid lige nemt i kassen.

Torsdag eftermiddag udviklede arbejdsdagen for TV2 Nords fotograf Jesper Lange og journalist Katja Schlaikier sig i en uventet og voldsom retning.

TV-holdet var blevet inviteret med to frivillige fra dyreværnsforeningen Alle Dyrs Ret ud på en landejendom syd for Brønderslev, hvor organisationen mente at vide, at landmanden vanrøgter sine dyr. Nordjyllands Politi var også inviteret med ud på gården, men før de nåede frem havde sagen udviklet sig fra at være en dyreværnssag til at være en voldssag.

Få hele historien på TV2Nord ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV2Nords reporterhold
overfaldet af landmand'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER