Fuldt hus i Sæby til Aktive<br> Kvinders modeshow

Foto: Benny Wæhrens

Fuldt hus i Sæby til Aktive
Kvinders modeshow

7. oktober 2016 - kl. 13:14 - af

Torsdag eftermiddag var der kun et par herrer blandt gæsterne i Musikhuset i Sæby, hvor Aktive Kvinder havde indkaldt til modeshow.

Herrer er nu altid velkomne til foreningens mange aktiviteter, som blandt andet også omfatter Hyggeklubben i Musikhuset.

De mødes i klubben hver 14. dag til forskellige aktiviteter lige fra foredrag over musik til modeshow og så i øvrigt masser af hygge i klubben. Damerne skiftes til at bage, og det gør de også godt.

Den spændende butik – Annette – i Vestergade i Sæby havde flyttet et pænt udvalg af efterårets og vinterens mode de få hundrede meter til musikhuset, hvor 68 forventningsfulde damer – og et par herrer – fik vist og fortalt om flotte modeller.

Indehaveren Annette styrede selv showet med præsentation af dagens og tidens mode, mens datteren Birgitte, som også arbejder i  butikken i Vestergade, sørgede for, at modellerne fik det rigtige tøj på til fremvisningen.

– Det var en rigtig dejlig dag, og vi har allerede haft mange kunder i butikken, som var med i går, og de siger alle, at de havde så god en dag. Det betyder meget for os at komme ud og vise tøjet på modeller, så vi glæder os meget til det store modeshow på Hotel Viking, sagde en meget tilfreds Annette fredag ved 13-tiden.

Der var på et tidspunkt faktisk fire herrer i salen, idet SæbyAvis.dk var repræsenteret med to fra det ydmyge køn i en kortere periode. Vi takker for oplevelsen og kommer gerne igen.

Foto: Benny Wæhrens
Tekst: Palle W. Nielsen

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuldt hus i Sæby til Aktive
Kvinders modeshow'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER