Sæby tabte sæsonens første hjemmekamp til Skovbakken

Sæby tabte sæsonens første hjemmekamp til Skovbakken

5. oktober 2016 - kl. 0:04 - af

Første periode: Sæby kommer godt fra start og bringer sig foran 6-3 efter ca. 6 minutter spil. Hjemmeholdet har styr på forsvaret fra start, hvor specielt den tidligere landsholdsspiller Emma Kiis fra Skovbakken, holdes i ”kort snor”, det lykkes dog Emma Kiis at score 13 ud af gæsternes 15 point denne periode, som Skovbakken vinder 8-15.

Anden periode: Sæby skifter denne periode til nyt forsvar, hvor den tidligere landsholdsspiller dækkes personligt over hele banen. Det holder gæsternes scoringer ned de første 5 minutter af perioden, hvor Sæby får spist sig lidt ind på Skovbakken ved stillingen 13-15, men desværre begynder andre spillere fra Skovbakken at tage ansvar, og det lykkes dem at ”rykke” fra Sæby i slutningen af perioden. Ved halvleg er stillingen 17-24 til gæsterne.

Tredje periode: Sæbys forsvar og angreb virker godt indtil ca. halvvejs ind i perioden ved stillingen 27-33, men herefter mister Nordjyderne troen på sine afslutninger, flere bolde bliver mistet på vej op af banen, skudende er for upræcise, dette gør at Skovbakken øger føringen så stillingen ved periodeslut er 29-49.

Fjerde periode: Sæbys angriber har fra start det svært, og de efterfølgende minutter bliver ikke bedre, intet vil lykkes. Kun i forsvaret bliver der kæmpet. Så gæsterne kan ”køre” en sikker sejer hjem på 33-63.

Score for Sæby: Signe Brandt 11 point, Henriette Sørensen 6, Line Ypkendanz 4, Christina Legaard 4, Louise Munch 3, Marianna Mocchias 3, Charlotte Simonsen 2 point.

”Det var ærgerligt, at vi ikke kunne få vores angreb til at fungere, vores opspil og vores bevægelser var ikke gode, det sammen med alt for upræcise afslutninger gør at vi ikke score mere end 33 point. Til gængæld viste holdet gode takter i forsvarsspillet. Men skal der vindes kampe, er vi nød til at være ”skarpe” i begge ender. Næste kamp bliver ikke nemmere, der skal Sæbys damer til Århus for at møde sidste års nr. et AUS. Her forventer vi at blive sat under pres lige fra kampen bliver sat i gang, det vil ugens træning nok også vise”, fortæller Henrik Hansen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby tabte sæsonens første hjemmekamp til Skovbakken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER