Lokalopgør i fodboldens<br> serie 4 Syvsten – Sæby

Lokalopgør i fodboldens
serie 4 Syvsten – Sæby

5. oktober 2016 - kl. 6:39 - af

Lørdag klokken 13.30 er der på Syvsten Stadion lokalopgør i fodboldens serie 4, hvor hjemmeholdet tager imod Skjold Sæby.

Syvsten IF fører efterårets turnering i rækken med 19 point for 8 kampe, mens Skjold Sæby er nummer fem af de syv hold med 12 point for 8 kampe. Sæbynitterne vandt deres seneste hjemmekamp hele 5-1 over Skagen, mens Syvsten var oversidder i seneste runde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalopgør i fodboldens
serie 4 Syvsten - Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER