Mødre fra Sæby vil møde<br> andre forældre og netværke

Mødre fra Sæby vil møde
andre forældre og netværke

4. oktober 2016 - kl. 5:59 - af

En gruppe Sæby-mødre har taget initiativ til at holde en hygge-komsammen på Sæby Bibliotek onsdag den 12. oktober klokken 19-22.

-Formålet er at netværke og lære andre og nye forældre i byen at kende, fortæller en af initiativtagerne, Kathrine Møller.

Invitationen lyder således:
-Forældre i Sæby – Vi er nogle stykker, som godt kunne tænke os at lære flere at kende her i Sæby. Vi har derfor fået den ide at holde en lille komsammen på Sæby bibliotek den 12. oktober fra 19-22. Vi håber derfor, at I har lyst til at komme og være med. Vi sørger for lidt kaffe og kage, og så håber vi at få en hyggelig aften med masser af snak på tværs af bordet. Af hensyn til kage og kaffe, må man meget gerne sende en tilkendegivelse af, om man regner med at komme via sms til 20716631.

Så tag en ven eller veninde, din partner eller dig selv under armen og mød op på biblioteket den 12. oktober. Bedste hilsner Monica, Josephine , Kathrine, Karina og Stine.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mødre fra Sæby vil møde
andre forældre og netværke'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER