Liberal Alliance gør klar<br> til kommunalvalg 2017

Liberal Alliance gør klar
til kommunalvalg 2017

4. oktober 2016 - kl. 5:45 - af

Der er flere sæbynitter på listen, som Liberal Alliance i Frederikshavn og Læsø kommuner er ved at finpudse til kommunalvalgt i november 2017.

Partiet har valgt spidskandidaterne.

I Frederikshavn kommune bliver spidskandidaten den 44 årige Klaus Hjulmand, Klaus stiller for første gang op til kommunalvalg, men har blandt andet erfaring fra seneste folketingsvalg.

Liberal Alliance stiller med et bredt felt af kandidater bestående af Rasmus Bang Pedersen og Allan Salih fra Sæby, Dennis Langthjem fra Frederikshavn og Kasper Hugger fra Frederikshavn. Der er yderligere et par spændende kandidater på vej.

På Læsø faldt valget på 51 årige Ole Nørmark Lind, som bliver den første kandidat der bliver opstillet for partiet nogensinde på Læsø. Ole er et kendt ansigt på Læsø og driver til dagligt Strandgården Badehotel.

-Det er ingen hemmelighed at vi I Liberal Alliance er meget stolte af at have så stærkt et lokalt kort på hånden, vi forventer at Ole bliver valgt ind i det kommende byråd, siger Klaus Hjulmand, der både er formand for Liberal Alliance Frederikshavn og Læsø og spidskandidat i Frederikshavn Kommune.

-Vi har en klar målsætning om to pladser i det kommende byråd. Det er to pladser, som vi skal bruge til at få stor indflydelse på den kommune, som vi ønsker at få i en retning, så vi har lyst til at bo her, lyst til at vores børn skal gå i skole og vokse op her. Det skal være en kommune, hvor vi har lyst til at blive gamle og en kommune, hvor det er nemt at drive virksomhed. Men andre ord en kommune, vi drømmer om, siger Klaus Hjulmand.

På det velbesøgte opstillingsmøde deltog også Liberal Alliances folketingsmedlem Christina Egelund.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Liberal Alliance gør klar
til kommunalvalg 2017'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER