Tillykke Østervrå med<br> det nye flotte anlæg

Tillykke Østervrå med
det nye flotte anlæg

2. oktober 2016 - kl. 8:28 - af

Der er grund til at ønske alle i Østervrå og omegn tillykke med det flotte nye anlæg på byens Stadion. Østervrå Multibane og Skaterpark blev officielt indviet lørdag med taler af borgmester Birgit S. Hansen og et overflødighedshorn af sportslige indslag.

Der er grund til at være stolt, når man afleverer så flot et resultat, og det var da også det, der blev givet udtryk for af dagens talere.

Både i arbejdsgruppen, i idrætsforening, men så sandelig også i hele byen og oplandet er der grund til at glæde sig. – Det her er ikke kun et anlæg for idrætsforening, det er for alle – også for dem, der lige kommer forbi. I skal være så velkomne til at benytte anlægget, lød det bl.a. i velkomstalen fra Knud Hjørnholm, formand for ØVI.

Borgmester Birgit S. Hansen foretog den officiel indvielse og kaldte i sin tale Østervrå for et kraftcenter og et lokomotiv, når det kommer til på eget initiativ at skabe resultaterne. Borgmesteren glædede sig over at være på hjemmebane, og kvitterede meget veloplagt med både vittige og ironiske kommentarer i sin tale. Desuden var der tale af en repræsentant fra DBU, som har bidraget økonomisk til projektet.

Det har været et langt og sejt træk for den arbejdsgruppe, som i mere end to år har arbejdet med at realisere Østervrå Multibane og Skaterpark, som det jo udviklede sig til. I sin tale gav Henrik Nielsen fra arbejdsgruppen et lille kort rids af forløbet, som egentlig begyndte med 300.000 kr., men endte med at blive til et projekt på ca. 2,1 mio. kr.

For de penge er der blevet anlagt en multibane med kunstgræs og omkranset af et vedligeholdelsesfrit hegn. I forbindelse med banen er der opført en tribune til ØVI’s opvisningsbane, og bagvæggen på den udgør en sparkevæg på multibanen. En skaterbane med ramper og andet spændende udstyr til de tohjulede løbehjul eller firhjulede skateboards er et helt nyt tiltag i Østervrå, men det har allerede vundet indpas hos byens unge.

Multibaneanlægget omfatter desuden en helt ny legeplads, en opfriskning af ØVI’s bold- og redskabsrum samt et overdækket løbe- og cykelspot, som skal være med til at skabe det centrale mødested for alle aldre. En musikbox, som betjenes via mobiltelefoner og bluetooth kan sætte musik til aktiviteterne på pladsen.

Alsidigt anlæg
Det blev et fodboldstævne for U7, der fik lov at indvie multibanen, og det så ud til at være en rigtig god spilleplads for de små poder, som ved hjælp af banderne kunne holde bolden i spil på banen – hele kampen. Stævnet var i øvrigt først programsat til afvikling i Bangsbo, men de var så venlige at gå med til at flytte det til Østervrå i dagens anledning.

Gymnaster fra GF77 viste, at multibanen er et alsidigt anlæg med plads til mange forskellige aktiviteter. Udover f.eks. gymnastik er her også mulighed for at spille fodbold, håndbold eller basketball – ja, det er vel egentlig bare fantasien, der sætter grænser?

Løbere og MTB’ere indviede om formiddagen løbe- og cykelspottet ved at tage en tur ud på de forskellige ruter, der er mulighed for i Østervrå og omegn.

ØVI’s fodboldafdeling medvirkede også med kamp for U18 pigemester, som endte uafgjort 2-2 mod topholdet Dronninglund. Dagens program sluttet med to kampe i herreseniorfodbold – ØVI serie 1 – Nørresundby, der endte 2-3 og ØVI serie 4 – Brønderslev, som spillede 1-2.

Hele dagen var der et mylder af mennesker på Østervrå Stadion. Alle var de kommet for at se det nye anlæg, men de kunne også nyde det vidunderlige sensommervejr, som nok ikke kan tillægges arbejdsgruppen, selv om de har haft øje for mange detaljer i projektet. Til gengæld var der sponseret gratis pølser, øl, vand og kaffe til alle.

ÅB

Foto: Henrik Pedersen

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tillykke Østervrå med
det nye flotte anlæg'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER