Sæby Redningsstation hjalp<br> fiskekutter med maskinen

Sæby Redningsstation hjalp
fiskekutter med maskinen

2. oktober 2016 - kl. 7:05 - af

Lørdag eftermiddag blev Sæby Redningsstation kaldt ud til en fiskekutter, som havde maskinproblemer små 8 SM ØNØ af Sæby. Kutteren lå død i vandet med grejerne ude, og vejret var klart og næsten ingen vind.

De satte to af deres maskinkyndige folk ombord.

Redningsstations mandskab hjalp med at udbedre fejlen på maskinen, og folkene blev på kutteren, til der var startet op igen, og folkene fra Redningsstationen var sikre på, at kutteren selv kunne forsætte sejladsen.

Der efter hoppede redningsmandskabet tilbage ombord på FRB11 igen og returnerede til Sæby efter endnu en vellykket aktion.

Billedet er fra en tidligere aktion.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Redningsstation hjalp
fiskekutter med maskinen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER