Fredagscafé i Retfærdigheden i Algade

Fredagscafé i Retfærdigheden i Algade

29. september 2016 - kl. 15:49 - af

Fredag den 30. september er der endnu engang fredagscafé i Retfærdigheden, Algade 14, kl. 16 til 17.30.

Denne gang vil Cecilie Cedergren, der er cand. mag. i religionsvidenskab og samfundsfag holde foredrag om kultur og religion i Danmark.

Det kommer til at handle om, hvad der sker med kulturen i Danmark, når flygtninge og indvandrere kommer til landet, og nye kulturer og religioner automatisk følger med. Cecilie stiller også spørgsmålstegn ved, hvorfor ‘danskhed’ i dag er på alles læber, om islam som religion kan forenes med et demokratisk samfund og hvilken rolle historie, politik og medier spiller for den danske kultur, som vi i fælleskab er med til at definere.

Entré: 50 kroner.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fredagscafé i Retfærdigheden i Algade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER