Kultur- og Fritidsudvalg<br> står for taxitilladelser

Kultur- og Fritidsudvalg
står for taxitilladelser

29. september 2016 - kl. 0:05 - af

Tilladelse til at køre taxi i Frederikshavn Kommune har hidtil været et anliggende for Center for Teknik & Miljø under Plan- og Miljøudvalget, hvor Plan- og Miljøudvalget har delegeret beslutningskompetencen for opgaven til Center for Teknik & Miljø.

Som en konsekvens af flytning af den kollektive trafik til Center for Bibliotek & Borgerservice er opgaven med opslag og tildeling af taxitilladelser fremover placeret under Kultur- og fritidsudvalget.

For at opnå en hurtigere og mere smidig sagsgang for ansøgere til taxitilladelser ønsker Center for Bibliotek & Borgerservice, at Kultur- og Fritidsudvalget uddelegerer beslutningskompetencen for opgaven til kørselskontoret i Center for Bibliotek & Borgerservice.

Denne ændring er på som punkt på dagsordenen for næste møde den 3. oktober i Kultur- og Fritidsudvalget. Forud for mødet indstiller Børne-, kultur- og arbejdsmarkedsdirektøren, at udvalget godkender, at opgaven med opslag og tildeling af taxipladser uddelegeres til førnævnte kørselskontor.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kultur- og Fritidsudvalg
står for taxitilladelser'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER