S: Budget 2017<br> – win-win-situation

S: Budget 2017
– win-win-situation

28. september 2016 - kl. 12:44 - af

I sidste uge lykkedes det borgmester Birgit S. Hansen (S) at få vedtaget budgettet for 2017, selv om det betød nedskæringer for 25 millioner kroner i Frederikshavn Kommune – men det var nødvendigt for at sikrer stabilitet i kommunen, og hos de medarbejdere som er ansat i selv samme.

Kun Enhedslisten valgte at stå uden for budgettet.

Ud fra tilbagemeldingerne fra budgetpartierne i de forskellige medier, har Venstre, DF, SF og Konservative alle fået lov til at sætte deres politiske aftryk på budgettet for 2017. Alle budgetforligspartierne føler, at det er en win-win-situation. Kan det gøres bedre?

Derfor fortjener borgmester Birgit S. Hansen stor ros for hendes evne til at skabe det brede samarbejde, på tværs af de politiske skel i byrådet. Det er ganske enkelt flot politisk håndværk af Birgit S. Hansen.

Der har dog været en enkelt negativ røst fra Venstres borgmesterkandidat Jytte Høyrup. Det omhandlede processen for budgetforhandlingerne. Her må det klare svar bare være at i Socialdemokratiet vil vi det brede samarbejde, både nu og i fremtiden. Dette har vi bevist siden vi overtog borgmesterposten i Frederikshavn kommune. Vi lytter til alle partier, som ønsker at samarbejde, og vil arbejde frem mod et kompromis.

Vores vision er at vi lytter og vi samler. Derved er et kompromis muligt, med det bredest mulige politiske flertal. Vi tæller ikke kun til 16, som vi har set ved budgetforhandlinger før i tiden. Det er til gavn for hele vores kommune. Vi vil sikre de bedst mulige vilkår, både for vores borgere og vores ansatte i kommunen, ud fra de økonomiske rammer som er til rådighed.

Det er også vores vision for fremtiden, det er bedst for alle i vores kommune, og det noterer vi med tilfredshed at et stort flertal i byrådet bakker op om.

Med venlig hilsen
Danni Nikolajsen
Formand, Socialdemokratiet i Frederikshavn kommune

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'S: Budget 2017
– win-win-situation'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER