Tilladelse til udstykning af ejendom i Understed

Tilladelse til udstykning af ejendom i Understed

27. september 2016 - kl. 11:45 - af

Frederikshavn Kommune har givet tilladelse til udstykning af ejendommen Understedvej 73A i to selvstændige ejendomme. Det sker efter reglerne i Lov om planlægning.

Hver af delene vil herefter udgøre henholdsvis ca. 830 m2 og 870 m2. Ejendommen er bebygget med to dobbelthuse med 2 lejligheder i hver. Samtidig med udstykningen ønskes lejlighederne sammenlagt, så der efter udstykningen ligger et enfamilieshus på hver af de to nye ejendomme.

Arealerne, hvor det ansøgte placeres, ligger i landzonebyen inden for kommuneplanens rammer. Der er ikke udarbejdet lokalplan. Der har været afholdt nabohøring, som ikke har givet anledning til indsigelser.

Det ansøgte anses for at være i overensstemmelse med, hvad kommunen skal varetage i tilknytning til administration af Planlovens landzonebestemmelser.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilladelse til udstykning af ejendom i Understed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER