Ny erhvervskundechef til Spar Nord Sæby

Ny erhvervskundechef til Spar Nord Sæby

27. september 2016 - kl. 14:54 - af

Lasse Kjærsgaard Stidsborg tiltræder som ny erhvervskundechef i Spar Nord Sæby, hvor han fremover skal lede rådgivningen af bankens erhvervskunder.

Spar Nord Sæby indhenter Lasse Kjærsgaard Stidsborg som ny erhvervskundechef, hvor han med sin mangeårige erfaring fremover skal sikre bankens erhvervskunder kompetent rådgivning inden for økonomiske forhold og muligheder. Afdelingen beskæftiger til dagligt 16 medarbejdere og er en del af Spar Nords bankområde Nord.

Lasse Kjærsgaard Stidsborg har 11 års erfaring fra tidligere stillinger i Spar Nord, senest som afdelingsdirektør i Spar Nord Strandby. Derfor bidrager han med en stærk profil og et bredt netværk i driften af Spar Nord Sæby, især når det kommer til at lede afdelingen og yde professionel rådgivning.

Til dagligt bor Lasse Kjærsgaard Stidsborg med sin kone Mette og parrets to børn i Sæby, hvor han også er født og opvokset. I sin fritid bruger Lasse tid på at cykle ture i nærliggende naturområder.

 

Om Spar Nord
Med næsten 400.000 kunder, cirka 1.550 medarbejdere og 70 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og leverede i 2015 et overskud før skat på 1.074 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 117.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny erhvervskundechef til Spar Nord Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER