Markbrand på Holtbjergvej nær Præstbro

Markbrand på Holtbjergvej nær Præstbro

27. september 2016 - kl. 23:30 - af

Det er ikke altid kun dårlige ting, man hører om unge mennesker.

Her til aften kl. 20.23 gik alarmen hos Nordjyllands Beredskab, en mark og lidt skov stod i brand. Det var 3-4 unge mennesker, som tilfældigt kom kørende forbi og så et mærkeligt lys, som de fornemmede lignede en brand.

De opsøgte stedet og forsøgte med skovle at slukke branden samtidig med at de ringede efter Beredskabet via 1-1-2.

Der var ild i 3 hektar landbrugsjord plus en lille del af noget skov, men beredskabet fik hurtigt branden under kontrol, og ingen mennesker eller bygningen har taget skade, fortæller indsatsleder Bo Isaksen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Markbrand på Holtbjergvej nær Præstbro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER