Sæby HK vandt sæsonpræmiere i 2. division

Sæby HK vandt sæsonpræmiere i 2. division

26. september 2016 - kl. 0:03 - af

”Så kom dagen, hvor vi skulle i gang efter vores oprykning til 2. division efter næsten 3 mdr. forberedelse. Der er skiftet lidt ud på holdet, og der var 3 nye ansigter på Sæby holdet i dag 2 bagspillere Simona Florea og Malene Madsen, der ud over har vi fået en ny målmand Ditte Sørensen.

Vi har i opstarten fokuseret meget på vores forsvar, da jeg gerne vil have, vi har en stærk defensiv som base i vores kampe i 2 division, så fokus har været på det defensive lang hen af vejen i vores optakt.

I dag fik vi besøg af Mejrup Hvam, de er også oprykkere, så man kan sige, at skal vi kunne være med i midterfeltet af rækken, så er det et must, vi kunne slå dem hjemme i Fritidscenteret.

Kampen startede egentligt godt for os, vi kom hurtigt foran 3-0, men det lykkedes os ikke at holde afstanden til dem, kampen bølgede lidt frem og tilbage de første 30 min., men med en pauseføring på 10-9 fik vi da bevidst, at vi har fået opbygget en ganske god defensiv, og at Mejrup ikke scorer de sidste 10 min. af første halvleg, men at vi måske på den bekostning mangler lidt i den anden ende med forståelse blandt nye og gamle spillere.

Anden halvleg starter desværre skidt for os, da Anette Kristensen får et direkte rødt kort og må sidde ude resten af kampen.

Det bliver også en rimelig lige affære med skiftevis føringer. Vi får dog ikke lille black out midt i halvlegen, så da der er 10 min igen, er vi bagud med 3 mål, men kæmpe ros til pigerne, at vi holder god moral, og igen får dem hentet og ender med at vinde 25-22.

I dag var der ros til hele holdet, dog synes jeg Ditte står en rigtig god kamp!”, fortæller Kim Sørensen fra Sæby HK.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK vandt sæsonpræmiere i 2. division' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER