Speedway-guld i Holsted<br> til far og søn fra Sæby

Speedway-guld i Holsted
til far og søn fra Sæby

25. september 2016 - kl. 17:16 - af

John og Kevin Pedersen fra Sæby blev i weekenden danske holdmestre i speedwayens oldboys-klasse. De to kører for Holsted Speedwayklub mellem Kolding og Esbjerg.

– Det mesterskab er vi rigtig glade for at vinde, for DM har deltagelse af mange af de tidligere store danske professionelle speedwaykørere, fortæller Kevin Pedersen, som hjemme i Sæby har sin egen blikkenslager virksomhed, KP Blik.

Han er fyldt 33 år og kan derfor køre i old boys-klassen sammen med og mod sin far.

– Vi kørte i weekenden også om klubmesterskaberne i Holsted, og der måtte jeg bøje mig for min far som blev klubmester foran mig. Han har tidligere kørt top-speedway og gjorde comeback efter 23 år. Han skulle lige se, om han stadig kunne køre, og så slår han mig. Det må man bare acceptere, siger Kevin Pedersen fra bilen på den tre timer lange køretøj hjem til Sæby.

Han har også tidligere kørt speedway på højt plan blandt andet for klubber som Randers, Brovst og Holstebro.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Speedway-guld i Holsted
til far og søn fra Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER