Høstfest med overnatning på skolen

Høstfest med overnatning på skolen

25. september 2016 - kl. 12:36 - af

Lokalrådet på Stensnæsskolen i Voerså havde stor succes med at indkalde til høstfest for børn og forældre fredag 23. september. Omkring hundrede børn og voksne havde tilmeldt sig arrangementet, der efter forældrenes store tilfredshed var en succes, som burde blive en tradition.

Fredag eftermiddag mødte alle ind og blev straks sat i gang med opsætning af borde og stole i skolens gymnastiksal, samt rede sovepladser op til dem der havde valgt at overnatte på skolen.

Da alt var på plads i gymnastiksalen, var der stor fællesspisning, hvor hver familie havde medbragt en ret til det fælles spisebord. Efter spisningen var der selvfølgelig festligt kage- og kaffebord, med alt hvad der hører til.

Præcis 20.00 blev der ryddet op i gymnastiksalen, og samtlige forældre fik besked på, at det var godnat, og så kunne de godt tage hjem. Dog blev der nogle få forældre, der havde nattevagten, på grund af 38 af børnene gerne ville overnatte på skolen.

I løbet af aftenen var der en del udendørsaktiviteter for børnene, der syntes, det var sjovt, selv om det også var mørkt. Blandt andet havde 6. klasse arrangeret et stjerneløb med brug af lommelygter, som alle gik op i med liv og sjæl, og samtidig fik brugt en masse krudt, inden der skulle soves.

Efter aftenens aktiviteter var der godt gang i tandbørstningen og godnat til alle.

Tidligt næste morgen var det op og deltage i fælles morgenmad, og straks herefter hentede forældrene de børn, der ikke kom med hjem om aftenen.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Høstfest med overnatning på skolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER