Efterskolernes Dag<br> på Stidsholt var et hit

Foto: Henrik H. Christensen

Efterskolernes Dag
på Stidsholt var et hit

25. september 2016 - kl. 17:32 - af

Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole ved Sæby havde mange gæster søndag, hvor der landet over var inviteret til Efterskolernes Dag.

Blandt gæsterne var forældre, søskende og andre pårørende til eleverne, og der var unge med forældre, som gerne lige ville se forholdene og høre lidt mere om idrætsefterskolen.

Elever og personale viste rundt og fortale om efterskolen midt i den smukke natur og med store anlæg til idræt og andre fag.

Stidsholt fokuserer som idrætsefterskole blandt andet meget på de unges kost- og rygevaner, så de kan fungere optimalt i en fysisk krævende og aktiv hverdag. Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt er en røgfri skole for ikke-rygende elever.

Stidsholt prioriterer et godt og frugtbart samarbejde mellem skole og forældre. Der er konstant megen fokus vejledning om uddannelse på landets skoler, idet Stidsholt ofte er sidste spring før en videre uddannelse.

På Stidsholt er der konstant mange mennesker sammen, der snakker, spiller fodbold, svømmer og hygger. For at alle kan føle sig trygge og godt tilpas i fællesskabet, er det vigtigt, at alle viser hensyn, respekterer og taler ordentligt til hinanden.

Det handler om at behandle hinanden ordentlig –  som man gerne selv vil behandles – og det største udbytte af fællesskabet får man, når vi alle bidrager til samværet på en positiv og konstruktiv måde. Sådan er det i alle henseender, og sådan er det også på Stidsholt.

Idrætsefterskolen tilbyder Badminton, Fitness, Fodbold, Håndbold, Svømning eller E-sport. Læs mere ved at klikke her.

Foto: Henrik H. Christensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterskolernes Dag
på Stidsholt var et hit'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER