ØVI lægger nu planer<br> for Julefrokosten

ØVI lægger nu planer
for Julefrokosten

24. september 2016 - kl. 8:47 - af

Årets store julefrokostarrangement i Østervrå Idræts- og Kulturcenter, lørdag 3. december, er i fuld gang med at tage form, og det er snart tid for deltagerne at tage stilling til, hvor mange pladser de skal bruge.

Julefrokostudvalget har måske hen over sommeren tænkt på nissehuer, sild og snaps, mens de har lagt planer for det store julefrokostarrangement i december.

Nu er de klar til at melde ud med opfordring til firma, klubber og privatperson – store og små selskaber, om allerede nu at bestille plads til festen. – Specielt de sidste to-tre år har vi haft rigtig god tilslutning, så vi vil da opfordrer til at være ude i god tid, fortæller Anne Mette Moss.

Musik og mad
Det bliver til et genhør med Sixpack og Tøt City Band på musikscenen, to bands, der er rigtigt populære hos gæsterne. Sidstnævnte orkester ikke mindst på grund af sine lokale rødder blandt bandmedlemmerne. Læs mere om de to bands her: www.sixpackband.dk/ og www.tøtcityband.dk

Maden kommer fra Anne Mad, Frederikshavn, som også leverede menuen i 2015. – Vi var rigtig godt tilfredse med samarbejdet sidste år, så det vil vi selvfølgelig gerne fortsætte, lyder det fra planlæggerne.

Først til mølle
Julefrokosten i Østervrå er et populært arrangement, der har tradition for at samle flotte besøgstal. Billetterne sælges efter først til mølleprincippet, og det er allerede nu muligt at bestille billetter til festen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'ØVI lægger nu planer
for Julefrokosten'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER