Østervrå danser, løber og<br> spiller banko i efterårsferien

Østervrå danser, løber og
spiller banko i efterårsferien

24. september 2016 - kl. 6:40 - af

Østervrå har fuld gang i planlægningen af aktiviteter i skolernes efterårsferie. Konceptetomfatter flere aktører, som byder ind med hver sit arrangement, der henvender sig til de voksne generationer, til børn og unge eller hele familien. Danseaftenen med harmonikamusik har en fast plads på programmet – også i 2016.

De musik- og danseglade kan roligt begynde at glæde sig til den årlige Danseaften med Harmonikamusik, for den står igen på programmet i Østervrå Hallen, fredag den 21. oktober. Den populære aften byder på hele fem forskellige orkestre, Smedene, Thorup Spillemænd, Landsbymusikanterne, 2 Par på kassen og Volstrup Harmonikaklub.

– Vi har igen en lækker menu med stort tag-selv-bord, kaffe og kage, fra Emilievejens Slagter i Frederikshavn, fortæller Rita Mathiassen, som sammen med resten af planlægningsgruppen er ved at have fod på årets musik- og danseaften. Vi håber selvfølgelig, at mange igen i har lyst til at deltage i den festlige aften, som allerede har solgt de første billetter.

Banko og Blomsterløb
Børn og voksne bliver heller ikke snydt for et af de andre tilløbsstykker i uge 42 – Det store Bankospil med Østervrå Seniorerne, torsdag aften 20. oktober, i Østervrå Hallen. En aften, hvor hele familien kan være med, og det lokale erhvervsliv med rund hånd sponsorer de fine præmier. Ugen indleder byen med et stort Blomsterløb, søndag 16. oktober, hvor deltagerne kan vælge at gå, løb eller cykle rundt til sjove pitstops i byen eller ad varierede ruter i oplandet.

Uden tvivl er der flere arrangementer i støbeskeen, og dem løfter vi sløret for efterhånden som vi nærmere os efterårsferien!

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå danser, løber og
spiller banko i efterårsferien'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER