DF er fuldt ud tilfreds<br> med budgettet for 2017

DF er fuldt ud tilfreds
med budgettet for 2017

24. september 2016 - kl. 14:36 - af

Også DF er glade for det forlig, som Frederikshavn Byråd indgik forleden. Lars Oldager, DF byrådsmedlem, har sendt dette indlæg på vegne af alle DFs byrådsmedlemmer.

Alle DFs byrådsmedlemmer skrev torsdag under på budgettet for Frederikshavns kommune for 2017.

Vi er overraskede over at Venstre gik med, da mange af punkterne de før forhandlingerne meldte bombastisk ud, ikke er med.

Specielt de ønskede besparelser på alle udvalg på 0,5% altså små 10 mio. som V ville have i en pulje som en slags spillepenge til nye projekter…*

Vi havde for øje, at det er nødvendigt at fortsætte den desværre stramme, men nødvendige ansvarlige økonomiske politik, vi har ført de sidste 3 år, sammen med Socialdemokraterne.

Vi ser en styrkelse på Børne og unge området med en tilførsel på 4.0 mio. Som faktisk betyder at den ramme besparelse Børne og Ungdomsudvalget vedtog på et ekstraordinært møde Onsdag eftermiddag kan annulleres.

Dette var et specifikt krav fra DF, da vi har meldt ud, vi ikke ønsker at spare på Børne og ungdoms udvalgets ramme samt på socialudvalgets ramme.Venstre kunne på mødet i onsdags ikke stemme for rammebesparelsen, menville finde pengene andet steds.?

Vi havde et ønske om færre eksterne konsulenter, hvilket defineres i budgettet, således at kommunen kigger på medarbejdernes kompetencer endnu mere, når vi skal igangsætte eller fortsætte projekter.Vi havde et krav om,at der blev tilført en planlægger til byggesagsbehandlingen, hvilket osse blev realiseret.

Vi havde et krav om mere smidig og mindre bureaukratisk tilgang til sagsbehandlingen i ejendomscentret, hvilket osse fremgår af budgettet.Vi så gerne i budgettet, at der blev skelet til bla. Landsbypedelordningen, hvilket er et godt tiltag fra budgetpartnerne, da det er vores forhåbning, at det faktisk kan hjælpe hver enkelt landsby, med det de mangler.

Vi forstår godt, at Venstre går med, for at få indflydelse,men sikke en omgang de har fået. Ikke ret meget iforhold til deres udmelding.Vi ser Socialdemokraterne med Birgit Hansen i spidsen, som den seriøse partner i budget vi ønskede samarbejde med.

Når det er sagt, er det godt at 30 ud af 31 medlemmer af byrådet står bag budget, da det er vores opfattelse at det giver den fornødne arbejdsro der skal til, for at føre kommunen ud af den sidste del af udfordringen på kommunens likviditet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DF er fuldt ud tilfreds
med budgettet for 2017'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER