Udvidelse af Østervrå Idræts-<br> og Kulturcenter er i gang

Udvidelse af Østervrå Idræts-
og Kulturcenter er i gang

23. september 2016 - kl. 0:08 - af

Nedbrydningen af de udvendige mure er i fuld gang, og der tegner sig allerede et foreløbigt omrids af grundarealerne til de kommende lokaler med bibliotek, ungdomslokaler og et samlings- og værested i Østervrå Idræts- og Kulturcenter (ØIK).

Håndværkerne er rykket ind på parkeringspladsen ved ØIK, og har allerede fjernet de udvendige mure for at gøre plads til den tilbygning, som om cirka et halvt års tid kommer til at rumme blandet andet Østervrå Bibliotek og Ungdomsklubben.

På førstesal over ungdomslokalerne bygges et aktivitetslokale. I alt 495 kvadratmeter inklusiv fællearealer med et samlet grundareal på 340 kvadratmeter. Næste skridt bliver etablering af kloakker og sokkel, som for alvor vil give det første indtryk af byggeriets omfang. Byggeriets hovedentreprenør er det lokale firma Svend Aage Christiansen A/S.

Første etape
Det igangværende byggeri er et af tre delelementer i projektet ”Vi Bevæger Østervrå”. De to øvrige muligheder, der endnu ikke er en afklaring af, omfatter udvidelse af Kulturhus og spejderlokaler.

Fælles for alle tre dele er, at det vil give mulighed for at skabe helt nye fællesskaber og aktiviteter i ØIK.

Ny P-plads
Byggeriet tager en bid af P-pladsen, men en omlægning betyder, at hallen fremover stort set kan bevare det samme antal p-båse som tidligere. Træer og buske er fjernet fra pladsen, som etableres som det sidste en gang i april-maj 2017.

Tidshorisont
– Alt afhængig af vejret, så forventer vi at være færdig med byggeriet medio marts, og herefter færdiggøres udenomsarealerne og parkeringspladsen, anslår Søren Kiil.

Vi forsøger at få den daglige drift til at køre så gnidningsløst så muligt i byggeperioden, men det kan ikke undgå at komme til at påvirke aktiviteterne og brugerne, erkender halinspektøren. Det betyder bl.a. at indgangen fra hallens p-plads i perioder vil være lukket, og i stedet kan indgangen benyttes fra Bredgade eller via p-pladsen bag om svømmehallens vestside.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udvidelse af Østervrå Idræts-
og Kulturcenter er i gang'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER