Sæby Basketball Club<br> klar til en ny sæson

Sæby Basketball Club
klar til en ny sæson

22. september 2016 - kl. 15:35 - af

Sæby basket er godt i gang med træningen i den nye sæson. Der har været fin tilgang på ungdomssiden de seneste par år i klubben, og i denne sæson er ingen undtagelse.

Klubben kan nu også mønstre et U-12 pigehold denne sæson. Pigebasket har ellers haft trange kår i Nordjylland, men det ser nu ud til at lysne med flere nye hold i klubberne.

Klubben har på drengesiden hold i U10, U12 og U14 rækkerne. Også på drengesiden er der tilgang af nye spillere.

På seniorsiden har herreholdet i serie 1 fået ny træner denne sæson. Tommy Quistgaard har overtaget trænerhvervet efter Mogens Madsen. Tommy kommer fra Hjørring basket, og er for nyligt flyttet til byen. Bo Andersen er ny assist. Træner.

Holdet består denne sæson af en blanding af nye unge spillere og flere garvede rutinerede spillere. Spændende at følge holdet med den nye Coach.

Klubbens flagskib. 1. division damer trænes fortsat af Henrik Hansen og assisterende Coach Jens Peter Legaard. Der er i år tilgang af to italienske udvekslingsstudenter, som allerede har vist lovende takter under træningen. Holdet spiller allerede første kamp allerede denne lørdag.

Lørdag tager Sæbys 1. division damer – Sæby Gators – hul på sæsonen, hvor holdet tager til vestkysten for at møde Lemvig.

Det bliver en utrolig vanskelig kamp, idet Lemvigholdet denne sæson har mange dygtige udenlandske spillere på holdet. Lemvigs bedste dame hold spiller i basketligaen, så der vil være en del af ligatruppen, som vil få deres gang i 1. division. Derfor forventes det, at blive et meget stærkt Lemvig hold, som Sæby kommer til at møde.

Sæby Gatores som også denne sæson trænes af Henrik Hansen og Jens Peter Legaard, har en noget bredere spillertrup end sidste sæson. Flere af de rutinerede spillere som Louise Munck, Christina Legaard og Charlotte Simonsen er tilbage på holdet, efter at været skadet det meste af sidste sæson.

Holdet har desuden fået tilgang af et par nye unge spillere, der iblandt et par Italienske spillere, som skal studere i Nordjylland frem til sommer.

Til åbningskampen mod Lemvig, er der desværre en del afbud fra flere af den faste spillertrup, dog heldigvis ikke på grund af skader. Det giver plads til to debutanter, Maria Madsen og Italienske Marianna Mocchia.

Holdet ville gerne have haft flere træningskampe ”på bagen” her inden første turneringskamp, men det har desværre ikke været muligt. Så træneren håber på, at de rutinerede spiller på holdet vil vise de unge vejen frem i lørdagens åbningskamp.

Sæby stiller med følgende spillere: Line Ypkendanz, Henriette Sørensen, Signe Brandt, Louise Munck, Christina Legaard, Marie Madsen og Marianna Mocchia.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Basketball Club
klar til en ny sæson'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger