Ikke blot et fingeraftryk<br>men et stort håndaftryk

Ikke blot et fingeraftryk
men et stort håndaftryk

22. september 2016 - kl. 22:32 - af

Det Konservative Folkeparti er glad for budget 2017 i Frederikshavn Kommune og har sendt denne udtalelse:

Budget for 2017 i Frederikshavn Kommune er i hus. Med konstruktiv dialog lykkedes det for Det Konservative Folkeparti’s enlige mandat ved Peter E. Nielsen, ikke blot at sætte et fingeraftryk på næste års budget, men et stor håndaftryk.

Vi har i vores parti i længere tid givet udtryk for vores bekymring omkring Børne og Ungdoms Udvalgets område samt Arbejdsmarkedsområdet, Børne,-ungdoms og familieområdet har i lang tid været under pres, og dette ikke mindst set i lyset af længere tids uro, derfor er det godt at der nu bliver fokus på tidlig indsats og forebyggelse.

Det var et stort konservativ ønske, at give forældrene med børn fra 24 uger og til skolestart mulighed for at passe eget barn i eget hjem, med økonomisk tilskud fra kommunen, dette indvilligede de andre partier at forsøge i 2017.

På Arbejdsmarkedsområdet ønskede vi at kigge på strukturen, dette blev til at bureaukratiske/ organisatoriske barriere ikke må være en hindring for at få borgere i arbejde.

I 2010 besluttede det daværende Tekniske Udvalg at drosle ned/lukke mange offentlige toiletter, hvilke i medierne har skabt meget debat, og har været til stor gene både for vores borgere og gæster i kommunen. Disse bliver nu genåbnet til glæde for alle.

Endelig lykkedes det også at få bevilliget kr. 1,5 mill. til genopretning af de 2 ydermoler på Ålbæk Havn.

Alt i ialt et godt og ansvarligt budget , udtaler Peter E. Nielsen fra det konservative Folkeparti i Frederikshavn.

En kommentar til “Ikke blot et fingeraftryk
men et stort håndaftryk” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ikke blot et fingeraftryk
men et stort håndaftryk”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ikke blot et fingeraftryk
men et stort håndaftryk'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER