Spar Nord Fonden støtter<br> gerne i lokalsamfundet

Foto: Benny Wæhrens

Spar Nord Fonden støtter
gerne i lokalsamfundet

21. september 2016 - kl. 17:09 - af

Spar Nord Fonden fortsætter med at støtte lokale initiativer og var også en vigtig bidragsyder til, at Minibyen Sæby kunne opføre den flotte udgave af Sæbygaard Slot.

Fonden er også blandt de mange, der støtter indsamlingen til bevarelse og renovering af det historiske møde- og kultursted Skovlyst i Sæbygaard Skov.

Torsdag den 29. september klokken 17.30 er der indvielse af Kløverstier i og ved Sæby, og her har Spar Nord Fonden givet 50.000 kroner.

Fredag den 30 september klokklen 16.00 er der indvielse af projektor i Retfærdigheden. Spar Nord Fonden har givet 10.000 kroner til projektet.

Spar Nord Fondens formål med at støtte initiativrige borgere i lokalområderne. Alene i årets andet kvartal har Spar Nord Fonden bevilget og uddelt over 65.800 kroner til lokale foreninger i Spar Nord Sæbys lokalområde.

Interessen for at søge midler fra Spar Nord Fonden blandt foreninger i Sæby er stor.

– Det glæder os, at så mange lokale foreninger og fællesskaber har fået øjnene op for at søge Spar Nord Fondens midler til at realisere forskellige initiativer til stor gavn for Sæby og omegn, siger afdelingsdirektør i Spar Nord Sæby Rikke Kloppenborg.

– For Spar Nord Sæby er det inspirerende at være med til at støtte det spirende og værdiskabende foreningsarbejde i Sæby og omegn, da det er medvirkende til at udvikle det lokalsamfund, vi selv er en del af, understreger afdelingsdirektøren.

Spar Nord Fonden
Årligt donerer Spar Nord Fonden mere end 20 millioner kroner til tusindvis af små og store initiativer rundt om i Danmark, og i 2016 er beløbet hævet til 30 millioner. I Sæby er beløbet i andet kvartal af 2016 over 65.800 kroner, der skal komme de lokale foreninger og fællesskaber til gavn. Beslutningsprocessen starter i det lokale bankråd, som i Sæby, Frederikshavn og Skagen har Jens Jørgen Calundan som formand, og bliver endeligt vurderet og besluttet af Spar Nord Fondens bestyrelse.*

Om Spar Nord
Med næsten 400.000 kunder, cirka 1.550 medarbejdere og lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og leverede i 2015 et overskud før skat på 1.074 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 117.000 aktionærer.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord Fonden støtter
gerne i lokalsamfundet'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger