Stauder og gratis sejlture<br>…

Stauder og gratis sejlture

20. september 2016 - kl. 8:22 - af

Det var bestemt et godt reklamenummer for Voerså, indehaveren af Voerså Kanoudlejning, Johnny Olsen, havde fundet på søndag 18. september. Han kaldte det ”Byens Dag”, og folk valfartede til åen, for at se hvad det hele gik ud på. Vejret var bestemt med arrangøren, og eneste betingelse han stillede var, at gæsterne skulle møde op med en staude fra egen have. Folk kom mange steder fra, og der blev gravet og plantet flittigt i bedene på skrænterne ved åen mellem alle andre planter.

Gratis sejlture
Efter plantningen var belønningen sejlture på vandcykler og i kanoer på åen resten af dagen, og det blev flittigt benyttet, så der af og til var ved at opstå trafikvandpropper på grund af de mange fartøjer. Midt i det hele snoede pensionistbåden, der blev flittigt benyttet, sig resten af dagen med sejlglade ældre, der af og til brød ud i sang med ”Vi sejler op ad åen”. Det gjorde de også – og endda nedad igen.

Alt til nedsatte priser
Når gæsterne aktivt havde plantet i bedene og trampet i pedalerne på vandcyklerne eller roet i kano, så var energidepoterne ved at være tømte. Det var der råd for på dagen. Alt hvad der hed kaffe, te, kakao, kager, is pølser, øl, vand, slik og en hel masse mere var til stærkt nedsatte priser, så man kunne ganske billigt få depoterne fyldt op igen, og det benyttede, de flere hundrede gæster sig af, der troppede op på dagen og havde en pragtfuld dag ved åen, i det gode septembervejr.

Nedlukning
– Det er ved at være sidst på sæsonen, og vi skal have lagrene tømt, nu vi alligevel skal til at lukke ned. Det lykkedes så godt som, og hvad var mere nærliggende end at lade gæsterne bruge energi og udfolde sig på åen ganske gratis og få en oplevelse med hjem. Vi er bestemt godt tilfredse, og det er slet ikke sidste gang, vi finder på noget af den slags. Et realistisk bud på antal besøgene er omkring 500 gæster på denne eftermiddag, fortæller en glad og tilfreds Johnny Olsen med et stort smil.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stauder og gratis sejlture
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER