Vestdanske holdmesterskaber i atletik på Herning Atletikstadion

Vestdanske holdmesterskaber i atletik på Herning Atletikstadion

19. september 2016 - kl. 15:49 - af

Selv om der blev kæmpet, så sandet stod om ørene på Kasper Larsen og flere af de andre deltagere fra SIK 80 atletik, glippede guldet for Sæbyholdet 16-19 år. Holdet troede dog på sejren lige indtil sidste øvelse, 4 x 100m stafet var løbet. Men de manglende point fra sygdomsramte sidste mand på holdet stod ikke til at redde. For at stille op i alle øvelser krævede det nemlig, at holdet minimum var på 6 deltagere, og de måtte tage af sted med 5 deltagere. Holdet manglede 825 point op til Esbjerg med i alt 11.321 point

Men sølvet var i hus. Med sejren over Holstebro, Silkeborg og Herning på de næste pladser og guldet til Esbjerg.

Sæbys hold bestod af: Julian Schlegel, Kasper Larsen, Anne Farum, Janni Kristensen og Louise Østergård.

Holdet fik ikke færre end otte første pladser, hvor af Kasper Larsen på 16 år sprang 6,62 m med 911 point, og han blev holdets pointsluger.

Det 12-13 årige hold, som bestod af Isabella Fischer, Julie Tiim, Karoline Olesen, Katrine Frahm, Liv Kroll, Lærke Kolind, Mille L. Egholm, Emil Overbeck og Jeppe Bruun fik en samlet 9. plads. Holdet kæmpede bravt, men med 9 deltagere hvor af de 7 var førsteårs, så bliver det næste år de vil slå igennem. Bedste individuelle præstation var en 3. plads til Katrine Frahm med 1,35m i højdespring. Holdet lavede mange teknisk gode præstationer, som lover godt om fremtiden. Bl.a. sendte Lærke Kolind spyddet ud på en 5. plads ud af 22 deltagere, og disciplinen er ny for Lærke. Ikke at forglemme Emil Overbeck som lagde ud på 1.000m som en raket. Han endte dog lidt længere nede i feltet, men hans løbetalent skal bare skoles lidt.

Atletiktræningen fortsætter nu indenfor i Sæby Fritidscenter efter en solid udesæson.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vestdanske holdmesterskaber i atletik på Herning Atletikstadion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger