Røde Kors samler igen penge ind i Sæby

Røde Kors samler igen penge ind i Sæby

17. september 2016 - kl. 0:26 - af

Røde Kors kæmper mod katastrofer i hele verden. Derfor samler Røde Kors over hele landet ind, søndag d. 2. oktober mellem kl. 11 – 14, og beder om jeres hjælp.

Hundene Batman og Niki opfordrer til at give 3 timer af din søndag til hjælp Røde Kors` hjælpearbejde både ude i verden og herhjemme i Danmark. Dine 3 timer kan give mad til 28 flygtningebørn i en måned.

I flere år har Birgit samlet ind sammen med sin hund Batman. Det kan hun ikke i år, så hun udlevere indsamlingsbøsser og er i stedet med til at modtage i de indsamlede penge i Sparekassen Vendsyssel. De har været så venlige at stille medarbejdere til rådighed for optælling af de indsamlede penge, søndag mellem kl. 13 – 15 i Sparekassens lokaler i Sæby.

Kom og vær med evt. sammen med familien og få nogle hyggelige timer i en god sags tjeneste.

Hvordan bliver jeg indsamler?
Kontakt: Indsamlingsleder Inger Ejstrud mail saeby.inger.ejstrud@rodekors.dk eller tlf. 6160 643, Røde Kors butikken, Krystalgade 3, Sæby eller www.rodekors.dk Bliv indsamler (Central tilmelding).

Hvad samler vi ind til?
Hver eneste dag har mennesker brug for vores hjælp. I Syrien er tusindvis af familier lige nu fanget i blodige krigszoner og belejrede byer. Og i Syd- og Østafrika er millioner af børn truet af sult, fordi en tørke har ødelagt høsten. Andre steder i verden står familier uden tag over hovedet, kæmper mod oversvømmelser, fattigdom og sygdomme. Små og store katastrofer, der kalder på vores hjælp. Hver eneste dag.

Vi samler ind, så vi kan hjælpe her og nu, så vi kan sikre den akutte og livreddende hjælp, når næste katastrofe rammer.

Røde Kors er altid til stede. Vi er verdens største humanitære organisation. Gennem 150 år har vi hjulpet mennesker igennem krige, katastrofer og sårbare livssituationer.

Hvert år giver vi katastrofehjælp til 85 millioner mennesker verden over. Alene i Syrien uddeler vi nødhjælp til 4,5 mio. mennesker hver måned. Og hvert år sender vi ca. 200 danske specialister ud for at hjælpe i verdens brændpunkter.

Også i Danmark er der brug for hjælp. Der er ca. 40 forskellige sociale aktiviteter, der bliver udført af frivillige mange steder rundt om i landet. Opstår der nye behov, er der mulighed for at starte en ny aktivitet i Røde Kors regi ved hjælp af de ca. 25.000 frivillige, der er tilknyttet organisationen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Røde Kors samler igen penge ind i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger