Fitness4you åbnede med fuld<br> musik, kø og smørrebrød

Fitness4you åbnede med fuld
musik, kø og smørrebrød

17. september 2016 - kl. 16:06 - af

Sæbys nye motionscenter, Fitness4you på Aalborgvej 81B åbnede lørdag med musik,smørrebrød, mulighed for at prøvetræne og ikke mindst en lang kø for at blive meldt ind til en meget favorabel pris.

Fitness4you er hele familiens træningscenter med masser af udstyr til den seriøse fitnessudøver, som “Crossfit område”, mange stativer og racks til de helt tunge håndvægte med videre, og samtidig også serier af udstyr som er velegnet til Senior og Junior træning. Fitness4you tilbyder træning til børn fra 10 år og op til de aller ældste og selvfølgelig alt der i mellem.

Centret er åbent døgnet rundt med personligt kort som adgang, men der vil dog være bemanding på i det fleste af dagtimerne.

– Vi har centre i ni byer, og alle steder kan vi mærke interessen og behovet. Når der kommer et nyt fitness-center til byen, begynder endnu flere at træne, og det er jo godt. Vi glæder os til at tage godt imod vore kunder, og vores placering er jo rigtig god tæt på byen, cykelsti lige til døren, gode parkeringsmuligheder og busser, der standser lige uden for os her på Aalborgvej siger Jens-Peter, der er den ene af to ejere af kæden Fitness4you.

Vi var med på en kigger på første dag i Fitness4you Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fitness4you åbnede med fuld
musik, kø og smørrebrød'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER