Elevforeningsformand bliver ny næstformand

Elevforeningsformand bliver ny næstformand

17. september 2016 - kl. 0:11 - af

Hørby Efterskoles bestyrelse har på sit første møde i det nye skoleår netop valgt Morten Sønderskov, Frederikshavn som ny næstformand for bestyrelsen, mens Jens Højer, Gandrup fortsætter som skolens formand. Morten Sønderskov afløser Vibeke Bach Hansen, ligeledes fra Frederikshavn, som har siddet på posten i en årrække.

Morten har selv været elev på skolen tilbage i skoleårene fra 1998 til 2000 tog 9. og 10. Klasse på Hørby Efterskole, og han har siden da holdt kontakten til skolen dels gennem forskellige vikaropgaver og dels gennem elevforeningen, hvis formand han har været siden 2003.

På den baggrund har Morten været med til at bane vejen for, at skolens elevforening nu er fuldgyldigt medlem af skolens bagland, som i dag også tæller FDF, KFUM/KFUK og Blå Kors. Elevforeningen har således 10 pladser i Hørby Efterskoles repræsentantskab og to pladser i bestyrelsen, ud over Morten er Thomas Thyrring Engsig, Aalborg, der er valgt af elevforeningen.

– Som tidligere elev har man et ganske særligt forhold til skolen og dermed også de beslutninger, der træffes i bestyrelsen, siger Morten Sønderskov, og understreger, at han oplever det som en styrke for sit arbejde i bestyrelsen, at have et indgående kendskab til skolens hverdag og arbejdsform. Det betyder, at man jo næsten kan se konsekvenserne af bestyrelsens forskellige beslutninger, når de skal føres ud i hverdagen, forklarer han.

Det er tredje skoleår elevforeningen sidder med i bestyrelsen. Forud for dette har der været et forløb, hvor to repræsentanter sad med ved bestyrelsesmøderne som observatører, og der har været en været en proces med forhandlinger vedtægtsændringer, hvor Morten Sønderskov som elevforeningsformand også spillede en aktiv rolle.

Morten er bosat i Frederikshavn med sin familie og er i sit daglige job teknisk chef i Det Musiske Hus i Frederikhavn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elevforeningsformand bliver ny næstformand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER