Brand i sommerhus på Maagevej i Sæby

SONY DSC

Brand i sommerhus på Maagevej i Sæby

17. september 2016 - kl. 19:58 - af

Nordjyllands Beredskab blev ved spisetid kaldt til brand i sommerhus på adressen Maagevej 5 i Sæby.

Da brandfolkene fra Falck i Sæby nåede frem, var der røgudvikling fra taget i sommerhuset. Det viste sig hurtigt, at det var på loftet, der var ild, en glemt halogenlampe havde antændt isolering og træværk.

Der var hurtig kontrol over ilden, som dog nåede at forurette skade på den ene ende af husets loft, samt køkkenet under neden. Huset lugter en del af røg, og der er nu tilkaldt skadeservice, der skal forsøge at begrænse skaderne yderligere.

Indsatsleder Rene Bech fra Nordjyllands Beredskab fortæller: “Det er heldigt branden brød ud nu og ikke i nat, for så havde ingen opdaget branden, før det var for sent. Til ejerens held er der stort set folk i alle sommerhusene pga. det gode vejr, og det var da også en af naboerne, der alarmerede os”, slutter Rene Bech.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i sommerhus på Maagevej i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER