Jens Peter bliver klar til<br> at åbne Fitness4you lørdag

Jens Peter bliver klar til
at åbne Fitness4you lørdag

16. september 2016 - kl. 15:05 - af

Knaldgode tilbud på at dyrke motion og højbelagt smørrebrad med live-musik dertil– det er menuen lørdag hos Sæbys nye motionscenter, Fitness4you på Aalborgvej.

Fredag sled og svedte chefen Jens Peter og personalet for at blive klar til åbning, og de har kontrol – og er klar til at tage imod alle, der har lyst til at få en rundvisning i centeret samt en snak om træning og velvære. Alle der melder sig ind lørdag får oprettelses gebyret på 299 kroner gratis og tilmed lov at træne gratis resten af september måned.

Fitness4you i Sæby er kædens niende center. De øvrige er placeret i Vejen, Lunderskov, Randers, Odense, Grindsted, Give, Brovst og Vamdrup. Kæden ejes af Jens-Peter Søborg og ­Thomas Skovbjerg.

Fitness4you er hele familiens træningscenter. Det kommer til udtryk for at vi har noget til hele familien. Vi har masser af udstyr til den seriøse fitnessudøver, som “Crossfit område”, masser af stativer og racks til de helt tunge håndvægte med videre.

– Vi har også serier af udstyr som er velegnet til Senior og Junior træning. Fordi vi har sidstnævnte kan vi faktisk tilbyde træning til børn fra 10 år og op til de aller ældste og selvfølgelig alt der i mellem, forklarer Jens-Peter Søborg.

Til børnene, der endnu ikke er gamle nok til at træne har Fitness4you, som noget helt særligt i et fitnesscenter, et stort legeland med rutchebane, legehus, klatrevæg og meget mere. På den måde behøver man ikke have dårlig samvittighed over at skulle forlade ungerne derhjemme for at dyrke sin motion.

-Faktisk oplever vi at medlemmer i vore andre centre fortæller, at det ofte er børnene, der trækker dem med i træningscenteret fordi, det er så sjovt at være med. Hele legelandet er omgivet af vinduer, så de små altid se mor/far uanset, hvor man måtte befinde sig i centeret. Og forældrene kan holde et øje på børnene.

Fitness4you har også en ordning med gratis morgenbrød og kaffe mandage til torsdage. Her sidder man og hygger sig i café-området efter endt træning.

-Vi tilbyder specielle hold om morgenen i et niveau, hvor seniorer kan være med. Det er for eksempel cirkeltræning med instruktør i vores cirkeltræningsområde eller måske en tur på cyklen i spinning salen. Også vores infrarøde saunaer, i de store og lyse omklædningsrum, forventer vi at de lidt ældre medlemmer bliver glade for da dette er godt til de stive og ømme led. Især om vinteren.

-Vores center kommer til at være døgnåbent da én af vores grundpricipper er at vores medlemmer skal kunne træne, når de har tid, og ikke når vi synes, at de skal, siger Jens-Peter Søborg.

Lørdagens program

Kl. 09:00: Morgenbrød til alle fremmødte.

kl. 09:30: Bike event. to timers bike hvor alle (medlem eller ej) kan være med. For pladsreservation skriv mail til fitness4yousaeby@gmail.com

Kl. 11:30: Højtbelagt smørrebrød og øl/vand samt livemusik.

Kl. 14:00: Tak for idag. Centeret er herefter åbent.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jens Peter bliver klar til
at åbne Fitness4you lørdag'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger