Borgermøde: Sundhed med lyst til livet

Borgermøde: Sundhed med lyst til livet

15. september 2016 - kl. 9:50 - af

Frederikshavn Kommune vil i dette efterår indbyde borgerne til at til at tale om sundhed og det gode liv for fortsat at kunne udvikle sundhedsarbejdet i kommunen. Borgerne inviteres derfor til borgermøder på lokale virksomheder i Skagen, Sæby og Frederikshavn.

”Et godt helbred er forudsætningen for at leve det gode liv. Det tror vi på i Frederikshavn Kommune”, siger Formanden for Sundhedsudvalget Anders Broholm. Han og næstformand Irene Hjortshøj vil indbyde borgerne til en snak om at leve det gode og sunde liv . Sundhedsudvalget er i fuld gang med at udarbejde en ny sundhedspolitik, og i den forbindelse beder kommunen borgerne om at give udtryk for, hvad, de mener, er vigtigt for at have et godt helbred og leve det gode liv .

Anders Broholm siger: ” At vi går ud og spørger borgerne er i overensstemmelse med den måde Sundhedspolitikken bliver tænkt fremover. Borgeren er i centrum og Herre i eget liv. Borgeren ved bedst selv, hvordan han helst vil leve sit liv.” Næstformand for Sundhedsudvalget Irene Hjortshøj, som er vært for mødet i Skagen, siger om den ny Sundhedspolitik: ”Kommunens rolle er at støtte borgerne i at leve det gode liv og træffe det sunde valg.”

Hvad er sundhed for dig? Hvorfor er det så svært at leve sundt? Og kan du give eksempler på sundhedstilbud eller episoder, der har fået dig til at ændre din levevis? Det er nogle af de spørgsmål, der ønskes drøftet på borgermøderne.

Formålet med borgermøderne gøres klart, når Anders Broholm fortsætter: ”Når vi på borgermøder får bud på svar på disse spørgsmål, får vi også et tip til, hvad vore borgere ønsker, og hvad de motiveres af. På den måde kommer vi endnu tættere på borgerne og hvad de tænker, mener og gør og kan tilrettelægge endnu flere meningsfulde tilbud og støttende aktiviteter”. Begejstringen omkring at skulle ud og tale med borgerne er ikke til at overse hos Anders Broholm. ”De flotte resultater, der er opnået på sundhedsområdet i kommunen de sidste år ved i højere grad at inddrage borgere og pårørende gør, at vi ved, at det er vejen frem for fortsat at være foregangskommune på sundhedsområdet”

Fra midten af september indtil slutningen af oktober bliver borgerne, ældreråd, handicapråd, sundhedspanel, integrationsråd og frivillige i Frederikshavn kommune således indbudt til åben dialog med sundhedsudvalget.

For flere artikler om sundhed besøg Dagens.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgermøde: Sundhed med lyst til livet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger