Unge drenge bag hærværk<br> for 110.000 på Skovlyst

Unge drenge bag hærværk
for 110.000 på Skovlyst

14. september 2016 - kl. 17:10 - af

Tirsdag blev der begået hærværk på Skovlyst i Sæbygaard Skov, og vidner har set en gruppe unge drenge løbe fra stedet.

Gerningsmændene har været på taget på det gamle, historiske hus i den smukke skov, som i mange år har været et populært samlingssted for mange mennesker.

Der er i forbindelse med hærværket skruet en række asbestplader af, og de er kastet ned på jorden. Gerningsmændene har også gået rundt på det gamle tag, og det har pladerne ikke holdt til.

Man kan også frygte, at de unge mennesker ikke er klar over faren ved at røre ved og indånde det asbest-støv, der frigøres, når tagpladerne ødelægges.

Det anpartselskab, der styrer driften af Skovlyst, har fået et overslag, som viser, at det vil koste omkring 110.000 kroner at få skiftet de ødelagte tagplader. Det vides endnu ikke, hvor meget, forsikringen dækker.

Hærværket blev anmeldt af en person, men det lykkedes ikke folkene bag Skovlyst at få hendes kontaktoplysninger, så personen – eller andre der har set eller hørt noget om hærværket – må meget gerne ringe til Leif fra Skovlyst på telefon 30352910 – eller ringe til Nordjyllands Politi på telefon 96301448 eller 114 og oplyse sagsnummer 5100-77111-01197-16.

Skovlyst bruges stadig til en række kulturarrangementer, og lige nu arbejder en gruppe på at samle penge til at få igangsat en meget nødvendig renovering af bygningen. Indsamlingen fortsætter med uformindsket styrke og uafhængigt af hærværket.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Unge drenge bag hærværk
for 110.000 på Skovlyst'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER