Stidsholt Idrætsefterskole på teambuilding i Rønbjerg

Stidsholt Idrætsefterskole på teambuilding i Rønbjerg

14. september 2016 - kl. 10:14 - af

Elever og lærere på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole er netop kommet hjem efter en fire-dages intens teambuildingstur til Rønbjerg Feriecenter.

Eleverne dystede mod hinanden i en lang række udfordrende discipliner. Holdene, der var sat sammen på tværs af klasser og linjefag kæmpede i deres farverige hold-trøjer i bland andet: Bungeerun, forhindringsbane, luftgevær, bueskydning, klatring på mobil klatrevæg, tønderally og gummibåds-ræs. Eleverne blev udfordret på samarbejde, og der skulle flyttes grænser for at vinde flest mulige point i dysterne.

En af dagene var døbt “Day In Hell”, og startede med kropsvisitering, så alle var på lige vilkår. Holdene blev kørt afsted i biler med bind for øjnene, sat af et godt stykke væk, hvorefter de post for post måtte arbejde, synge, løfte, tænke, arbejde og fedte sig til point. Pointene kunne indløses ved Køkkenchef Klaus Kjærgaards grill, hvor der ventede grillsteaks, kartoffelsalat og råkost.

Dagen blev afsluttet med lasergame mellem elever og lærere.

Den afsluttende stafet den sidste dag skulle blive afgørende for, hvem der løb af med den samlede sejr. Stafetten bød bl.a. på vandbasket, præcisionsskud i fodbold, forhindringsløb med makker på nakken, trillebørsgang over hoppepude, gummibåderæs, spurt og meget mere..

Både elever og lærere havde en fantastisk dejlig tur, hvor målet i den grad blev nået: Vi kender hinanden endnu bedre, vi fik fyldt godt humør og gode historier med i hjem i tasken…. til Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt Idrætsefterskole på teambuilding i Rønbjerg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger