Førerløse biler giver bekymring i Vestbyen

Førerløse biler giver bekymring i Vestbyen

14. september 2016 - kl. 12:12 - af

I går tirsdag skulle folk fra et lokalt entreprenørfirma udskifte skiltet bag Meny, det skilt der byder velkommen til City Vest.

Skiltet blev for ca. 4 uger siden påkørt af en førerløs bil, der var parkeret på pladsen foran Lidl, og det er bestemt ikke første gang, det er sket.

Flere gange tidligere har skolebørn, folk til fods og på cykel måttet springe for livet, når bilerne uden fører pludselig sætter i gang og forlader deres p-bås på parkeringspladsen ved Lidl. Problemet er, den skråner ret kraftigt, så glemmer man håndbremsen, er risikoen for den køre afsted forholdsvis stor.

I går gik det galt igen…
Bedst som folkene fra Peter Østgaard, var i gang med at udskifte det skilt, der sidste gang blev stoppested for en bil på afveje, lød der et brag bag ved deres firmabil. Endnu en bil var ved egen kraft kørt fra p-pladsen og holdt nu parkeret i siden på deres bil.

Ingen kom heldigvis til skade ved påkørslen, men både de arbejdende folk og ejeren af bilen var naturligvis berørt af hændelsen.

SaebyAvis.dk kontaktede ejeren af bygningen ved Meny, Rode Andreasen, der tilfældigvis var til stede. Han fortæller ligeledes, at det desværre ofte er sket, at der kommer biler trillende på tværs af vejen. ”Vi kan være glade for, der ikke er sket noget alvorligt endnu, men det er hvis mere held end forstand. Der skal gøres noget, sidst var det kun materiel skade i form af et skilt, alternativt havde det været bygningen eller endnu værre et stakkels skolebarn”, siger han og fortsætter: ”Jeg tager kontakt til Teknisk Forvaltning og politiet, så må de se på sagen, for der skal gøres noget, og det skal ske hurtigt, inden der er personer, der kommer til skade”, slutter han.

Tidligere var der en stensætning på parkeringspladsen, der fik bilerne standset, inden de nåede ud på vejen, men den blev fjernet, da den var blevet påkørt utallige gange, mon det var den rigtige beslutning?

SaebyAvis følger sagen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Førerløse biler giver bekymring i Vestbyen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER