Elever fra Sæbygaardskolen samarbejder om bedre trivsel

Elever fra Sæbygaardskolen samarbejder om bedre trivsel

14. september 2016 - kl. 7:56 - af

Elever fra Sæbygaardskolen kan se frem til en anderledes undervisningsdag, når de i samarbejde med mobilselskabet Call me sætter TAL ORDENTLIGT og klassens trivsel på skoleskemaet. Formålet er at få eleverne til at reflektere over klassens miljø og deres egen rolle i det.

Hver femte elev oplever at blive mobbet i skolen. Det viser den seneste nationale trivselsmåling, der trods en generel stigning i elevernes trivsel viser, at der fortsat er plads til forbedringer. Derfor sætter Sæbygaardskolen TAL ORDENTLIGT og trivsel på skoleskemaet, når de onsdag den 21. september får besøg af mobilselskabet Call me, der står bag trivsels- og filmworkshoppen TAL ORDENTLIGT Film Studios.

Formålet med workshoppen er at få eleverne til at reflektere over klassens miljø og ikke mindst elevernes egen rolle i det samt at øge både klassens og den enkelte elevs trivsel. Gennem diskussioner, kreativ udfoldelse, filmproduktion og præsentation skal eleverne arbejde med klassens værdier, leveregler og trivsel og i fællesskab berøre og bearbejde aktuelle og måske svære klasseudfordringer.

Danske forældre vil have trivsel og TAL ORDENTLIGT på skoleskemaet
Hos Call me oplever man en stor opbakning fra både skolerne, eleverne og forældrene, der bakker op om mobilselskabets indsats på landets skoler. Det kommer også til udtryk i en ny Wilke-undersøgelse foretaget blandt danske forældre med børn i alderen 6-14 år. Her tilkendegiver hele 84 procent, at de vil have trivsel og TAL ORDENTLIGT på skoleskemaet.

”Når 84 procent af danskerne svarer, at de vil have trivsel og TAL ORDENTLIGT på skoleskemaet, vidner det om en enorm stor opbakning, og det bekræfter os i, at vores indsats på skolerne er både værdsat og efterspurgt,” siger Anthony Lim, salgs- og marketingdirektør i Call me.

Elevernes trivsel er en vigtig indsats
Call me har siden 2012 søsat forskellige trivselsaktiviteter med det formål at bidrage til en bedre tone 0g en større trivsel. I skolerne, i danskernes hverdag og i samfundet generelt.

”Hos Call me drømmer vi om og arbejder for et samfund, hvor vi både lytter og taler ordentligt til hinanden. Og vi tror på, at skolerne er det bedste sted at starte. Kan vi give en bedre stemme videre til næste generation, er vi nået langt,” siger Anthony Lim og fortsætter:

”Alle skal være glade for at gå i skole, men lysten til at gå i skole, lytte, lære og lege hænger uløseligt sammen med trivsel. Derfor mener vi, at det er vigtigt at samarbejde med eleverne om at skabe et godt og sundt klassemiljø, der fremmer både klassens og den enkelte elevs trivsel.”

Filmene, som eleverne producerer, vil være med i opløbet til TAL ORDENTLIGT Film Studios-konkurrencerne, der er indstiftet af Call me. Her bliver det senere på året afsløret, om eleverne fra Sæbygaardskolen løber med hovedpræmien på 10.000 kroner, når en jury udvælger den bedste blandt de nominerede skolefilm. Også Publikumsprisen og 5.000 kroner er på højkant til de elever, hvis film får flest visninger på Youtube.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elever fra Sæbygaardskolen samarbejder om bedre trivsel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER