Babysalmesang i Lyngså kirke<br>…

Babysalmesang i Lyngså kirke

14. september 2016 - kl. 8:11 - af

Fredag 23. september 10.00 og i alt 8 gange mere kan babyer fra 3 – 10 måneder ledsages af mor, far eller bedsteforældre deltage i salmesang sammen med musikpædagog Hanne Møller.

I kirken tager det omkring 40 minutter, og derefter går turen ned i kirkehuset, hvor der er pusle- og ammetid samt kaffe, te, småkager og diverse hyggesnak.

Baby husker
Visionen med babysalmesang er først og fremmest at give babyer mulighed for så tidligt som muligt, at stifte bekendtskab med nogle af de bedste og mest elskede salmer. Det en baby hører i de allerførste måneder af deres liv, glemmer de aldrig – især ikke når det synges af mor, far eller bedsteforældre.

Babysalmesang er en slags minigudstjeneste, hvor der bliver sunget salmer og bedt Fadervor. Voksne skal også nyde, de smukke melodier, og de gode tekster, fællessangen samt fællesskabet.

Programmet til hver gang indeholder både sange og salmer, hvoraf de fleste er bevægelser med baby og nogle enkelte dansetrin. Musikpædagog Hanne Møller bruger mange gange små forskellige instrumenter til at blande og variere oplevelserne med.

Alt er gratis
Hele forløbet er ganske gratis. Det være sig både kaffe, te og småkager. Musikpædagogen opfordrer den enkelte til at medbringe madpakker efter behov samt et tæppe til baby.

Babysalmesang kan opleves i kirken på fredage. Ud over 23. september er det 30. september. 7. – 14. og 28. oktober samt 4. – 11. og 18. november.

Tilmelding og mere information kan fås ved at sende en sms til Hanne Møller på 22 30 66 04.

Tekst og foto Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Babysalmesang i Lyngså kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger