Venstre: – Vi skal italesætte<br> landsbyer og ydredistrikter

Venstre: – Vi skal italesætte
landsbyer og ydredistrikter

13. september 2016 - kl. 12:12 - af

Venstre i Frederikshavn Kommune vil arbejde for at få fortalt de gode historier og få markedsført, at der er mange muligheder i at bosætte sig i kommunens landsbyer og ydreområder.

Partiets borgmesterkandidat Jytte Høyrup ønsker at italesætte vore landsbyer og ydredistrikter. Det er vigtig at få fortalt de gode historier og gjort klart, at i landsbyerne får man meget mere bolig for pengene.

-Her findes plads til ro og fordybelse for sjælen, som kan være et vigtigt parametre hos tilflyttere, fortæller Jytte Høyrup, som til kommunalvalget i november 2017 udfordrer borgmester Birgit Hansen (S) til en dyst om borgmesterkæden.

-Vi i Venstre ønsker at udvikle landsbypedelordningen, der skal bidrage til at gøre områderne attraktive og øge tiltrækningskraften. Vi skal støtte projekter, som ildsjæle og foreninger kommer med, og vi ønsker friere rammer for Distriktsudvalgets midler, således bindinger af midler til LAG-midler fjernes, og udvalget selv støtter projekterne.

-Venstre går i Budgetforhandlingerne for 2017 ind i processen omkring at styrke landsbyerne, fastslår Jytte Høyrup.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre: - Vi skal italesætte
landsbyer og ydredistrikter'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER