GF Forsikring Nord styrker<br> den personlige betjening

GF Forsikring Nord styrker
den personlige betjening

13. september 2016 - kl. 13:48 - af

GF Forsikring Nord udvider bemandingen i Hjørring og Frederikshavn og holderfast i den personlige dialog med kunderne.

-For os handler god forsikringsrådgivning i høj grad om at være til stede lokalt, siger afdelingschef Tina Philipsen fra GF Nord, der nu udvider bemandingen i både Hjørring og Frederikshavn, som også dækker Sæby-området.

Hos det kundeejede GF Forsikring er personlig betjening ikke en saga blot. Tværtimod øges bemandingen på kontorerne i Vendsyssel med to medarbejdere, så der fra 1. oktober vil være i alt syv kunderådgivere til at betjene lokalområdet – tre i Hjørring og fire i Frederikshavn.

– Mange oplever, at den personlige kontakt bliver mindre og mindre i disse år. Her vil vi i GF gerne gå imod strømmen, når det gælder personlig service og rådgivning. En af vores vigtigste værdier er nærhed, og vi gør, hvad vi kan for at kunderne ikke skal sidde i uendelige telefonkøer eller føle sig som et nummer i rækken, siger Tina Philipsen.

– Forsikring er i høj grad en tillidssag, og det almindelige kendskab til forsikringsdækninger er ikke højt. Derfor er den personlige dialog meget vigtig. Den er samtidig afgørende for, at man får de forsikringer, man har behov for, så man hverken er over- eller underforsikret, fortsætter hun.

Digitalisering og nærhed går hånd i hånd
Samtidig understreger den lokale forsikringskvinde, at digitalisering og selvbetjening også har gjort sit indtog i GF.

– For os handler det hele tiden om at se på, hvad der er bedst for kunden. For eksempel har vi indført digital skadeanmeldelse, så kunderne kan anmelde skaderne når som helst på døgnet. Og vil vi i de kommende år komme med flere digitale muligheder. Men det vil ikke ske på bekostning af nærheden lokalt, slutter Tina Philipsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GF Forsikring Nord styrker
den personlige betjening'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger