Borgmesteren indvier Graverboligen i Volstrup

Borgmesteren indvier Graverboligen i Volstrup

13. september 2016 - kl. 0:15 - af

Volstrup Kirkes menighed havde grund til at feste mandag, idet den gamle graverbolig er bragt up-to-date med en omfattende renovering. Håndværkerne har gået og banket og revet mure ned, hamret og malet, så der nu er kommet et fint, lyst og rummeligt menighedslokale ud af det.

Borgmester Birgit Hansen havde sagt ja til at komme og holde indvielsestalen, da hun er barnefødt i Volstrup og er døbt, konfirmeret og viet i Volstrup Kirke, og hendes børn er døbt der. Birgit Hansen fortalte muntert om sit liv i Volstrup og om sit arbejde som borgmester. Hun fortalte anekdoter om sine oplevelser ude blandt folk i vores store kommune, og hun orienterede om den positive udvikling i befolkningstallet og i antallet af arbejdspladser.

De tilstedeværende fik også mulighed for at stille spørgsmål til kommunens planer og dens begrundelser for mange beslutninger, og man var enige om, at det er positivt, at vi har et demokratisk system, hvor det er muligt at komme tæt på beslutningstagerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmesteren indvier Graverboligen i Volstrup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER