Bjarne Kvist: Kommunens budget

Bjarne Kvist: Kommunens budget

13. september 2016 - kl. 0:12 - af

For øjeblikket står en af årets største opgaver/udfordringer for alle landets byråd lige for døren , nemlig forhandling om og udarbejdelse af det kommunale budget for det kommende år, og således også i Frederikshavn Kommune.

”Vi kan konstatere, at flere af byrådets partier allerede har haft fuld gang i de forskellige medier for at fortælle, hvad netop de prioriterer i de kommende forhandlinger, og selv om vi i den socialdemokratiske byrådsgruppe ikke har tradition for eller synes det er specielt frugtbart at føre de politiske forhandlinger gennem medierne, vil vi da godt løfte sløret for, hvad der er vores største prioritet i de kommende forhandlinger, nemlig stabilitet og ansvarlighed.

Vores kommunes økonomi er rettet op, men rige er vi ikke, og vi vil godt kraftigt opfordre til, at man ikke smider for mange brikker i luften inden forhandlingerne starter. Vi vil altid gerne se på om de strukturer, vi arbejder under er optimale, men vi får ikke flere penge af strukturændringer!

Hvis der skal nye tiltag til, eller der skal flere midler til et område, skal de tages fra et andet, og da alle lavt hængende frugter allerede er taget, bliver det ikke nogen nem opgave.

Vi arbejder for økonomisk ansvarlighed og ro, så vidt det overhovedet er muligt i en organisation med 5.000 ansatte og et budget på 3.7 milliarder ud fra den overbevisning, at vi kun ved at have en sund kommunal økonomi kan yde den bedst mulige service for vore borgere.

Vi går efter et budgetforlig, som involverer så mange af byrådets partier som muligt for også det kommende år at sikre et godt og konstruktivt samarbejde i byrådet, og det er vores klare overbevisning, at det er det borgere og virksomheder i Frederikshavn Kommune efterspørger”, siger Bjarne Kvist, der er gruppeformand for Socialdemokraterne i Frederikshavn Kommune.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bjarne Kvist: Kommunens budget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER