Kritisk lav politibemandingen i Frederikshavn kommune!

Kritisk lav politibemandingen i Frederikshavn kommune!

12. september 2016 - kl. 7:21 - af

Redaktionen har modtaget nedenstående fra Mathias Rump Hansen og Lonnie Borreschmidt  Jensen – DF Ungdom Nordjylland:

I den seneste tid er det kommet frem at der i Frederikshavn kommune kun er én politipatrulje på gaden, som skal dække hele kommunen fra Sæby i syd til Skagen i nord. Med flere voldsepisoder i Bangsbostrand i det sydlige Frederikshavn i den seneste tid, samt 2 levende feriebyer i Sæby og Skagen og ikke mindst det stigende antal af flygtninge og udlændinge i kommunen mener vi i Dansk Folkeparti’s ungdom at den nuværende politistyrke langt fra er tilstrækkelig!

I  politiforliget, der blev vedtaget sidste efterår, står der at der skal være døgnbemanding på politigården i Frederikshavn. En sløjfning af døgnbemandingen ville kunne udløse flere patruljer på kommunens gader, men dette vil samtidig resultere i at anholdte vil skulle køres helt til Aalborg, hvilket vil betyde at vores eneste patrulje er væk i flere timer.

For at løse denne problemstilling vil vi finde yderligere midler til mere politi på gader og stræder, ikke alene i Frederikshavn kommune, men også andre udsatte områder i landet, ved at tage penge fra overskuddet der er kommet efter et langt lavere antal asylansøgere end ventet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kritisk lav politibemandingen i Frederikshavn kommune!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER