Få historien om livet<br> med en psykisk sygdom

Få historien om livet
med en psykisk sygdom

11. september 2016 - kl. 12:04 - af

Tirsdag den 13. september er der foredrag på Sæby Bibliotek, hvor alle interesserede kan få historien om livet med en psykisk sygdom.

Som optakt til Sindets Dag 10. oktober 2016 holdes dette foredrag på Sæby Bibliotek tirsdag den 12. september klokken 18.00-21.00 arrangeret af SIND Frederikshavn Lokalafdeling.

Det bliver et foredrag med fokus på psykisk sygdom. Derudover er der i hele september en udstilling på Biblioteket med fokus på landsindsatsen EN AF OS, hvis formål er at bryde tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom.

Igen i år gentager biblioteket i Sæby succesen med at sætte fokus på det gode liv trods en psykisk sygdom.

Fokus sættes af Kenni, Kim-Philip og Tina, der er ambassadører i EN AF OS.

En ambassadør er en person, der er eller har været ramt af en psykisk lidelse. Foredragsaftenerne har tre temaer, og alle med interesse indenfor psykisk sygdom har mulighed for at komme og høre mere. Der er mulighed for at høre alle tre foredrag eller vælge et specifikt oplæg ud.

Ingen er sin diagnose
Hør et tankevækkende oplæg fra 20-årige Kenni om, hvornår og hvordan han er åben om sin psykiske sygdom og sine udfordringer som følge deraf. Kenni er udover EN AF OS ambassadør en fremragende guitarist og engageret personlig hjælper.

Håb er en del af helbredelsen
Hvordan bevarer man sin faglige identitet som pædagog trods længevarende sygemelding og slutteligt en førtidspension. Hvordan skaber man faglige udfordringer for sig selv? Hør 52-årige Kim-Philip fortælle om kampen for at bevare sin faglige identitet.

Psykisk sygdom kureres ikke med tavshed
36-årige Tina, der er personlig træner og psykoterapeut, fortæller, hvordan hun har brugt motion som en væsentlig del af sin strategi til at komme sig og få det bedre. Men også hvordan hendes opvækst har haft indflydelse på hendes valg af levevej.

Der er GRATIS entré.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få historien om livet
med en psykisk sygdom'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger